Walcheren is een gebied met vele mogelijkheden. Men vindt er prachtige duinen, brede stranden, wandelbossen zoals het Veerse bos en krekengebied nabij Veere. Fietspaden voor eindeloze fietsroutes langs prachtige binnenwegen en dorpen of langs de kust met de wind in de rug.

Watersport

Er is een uitgestrekt watersportgebied ‘het Veerse Meer’ om te surfen, te zeilen, waterskiën of te zwemmen. Bezoek ook Neetje Jans op de OosterscheldekeringOf doe eens een rondje met het pontje, eilandhoppen op de fiets en dan overvaren met het pontje.

(wind/ kite)surf les proberen? Bekijk dan windsurfschool.nl voor een les in de buurt (5 minuten rijden vanaf de camping).

Supermarkt en restaurant

In Vrouwenpolder zijn diverse winkeltjes waaronder een grote supermarkt waar men alles kan kopen wat men nodig heeft.  

Er zijn diverse restaurants van pizza`s tot Mexicaans en van pannenkoek tot frietjes. Het grote strand bij Vrouwenpolder is bij vele gasten in trek, daarna bij de lekkerbek een frietje of visje eten.

In Serooskerke is ook een grote supermarkt waar alles te koop is en waar iets minder toeristen  (dan in Vrouwenpolder) hun boodschappen halen dus minder piekdrukte. Fietsen verhuur in Vrouwenpolder en Serooskerke.

Restaurant molen de Jonge Johannes in Serooskerke, speciaal voor de kinderen is er een leuke buitenspeelplaats.

Historische stadjes

 

Oude Stadjes zoals Middelburg en Veere waar je lekker kunt winkelen en een mooie stadswandeling kunt maken langs historische gebouwen. 

Of u  kunt heerlijk op een terrasje  zitten voor een koffie/thee of een heerlijke lunch/ diner  bij de Werf in Veere, aan de overkant van de haven, van de  broers  Paul en Bart Melis , nummer 1  van het beste terras van Nederland!

Vlissingen met zijn prachtige boulevard waar de schepen dicht langs de kust varen, een bezoekje waard. Kortom op Walcheren is heel wat te beleven. 

 

Weekmarkt

  • Iedere Dinsdag toeristenmarkt in Veere
  • Iedere woensdagmiddag toeristenmarkt in Vrouwenpolder
  • Iedere donderdag weekmarkt in Middelburg.

Natuurgebied Oranjezon

Op 11 minuten afstand van de camping ligt natuurgebied Oranjezon. Dit is een gebied waar je reeën en damherten kunt tegenkomen.  Door de variatie in landschap is het een gunstig leefgebied voor heel veel soorten planten en dieren. Natuurherstelprojecten hebben geholpen om soorten als borstelbies, geelhartje, dwergzegge, melkkruid en dwergvlas terug te krijgen.

Meer informatie? Bekijk dan de website!